Hirdetés

Az Űrdongó rendezője veszi át az Uncharted filmet

|

Reméljük, hogy ezután már nem kell minden második héten egy újabb rendezőről beszámolnunk és Travis Knight végre el tudja majd készíteni Drake fiatalkori kalandját.

Hirdetés

Már igen nehéz számontartani, hogy összesen hány rendező mondott igent az Uncharted film elkészítésére, hogy aztán végül otthagyja a projektet, most pedig egy újabb szerencsés(?) jelentkező kapcsán izgulhatunk, hogy vajon ki tud-e tartani a film elkészültéig. Vagy legalább pár hétnél tovább, már az is eredmény lenne.

Hirdetés

Legutóbb a 10 Cloverfield Lane rendezője, Dan Trachtenberg tett egy próbát a projekttel, de augusztus végén ő is úgy döntött, hogy inkább átadja valaki másnak a stafétát. A Sony nem is tétlenkedett, máris megvan a legújabb jelölt, aki nem más, mint Travis Knight, vagyis az Űrdongó rendezője, aki korábban díjat is nyert a Kubo és a varázshúrok című animációs filmjével.

Ugye a jelenlegi tervek szerint az Uncharted film jövő decemberében kellene, hogy a mozikba kerüljön, de nem meglepő, ha ezen a ponton az ember egy kicsit szkeptikus az ilyen kijelentésekkel kapcsolatban. Ettől függetlenül még akár össze is állhat a dolog, hiszen a forgatókönyv már megvan, Knight pedig az Űrdongóval bebizonyította, hogy nem riasztja el egy nehezebb helyzetben lévő franchise, így még akár talán okunk is lehet a bizakodásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)