Hirdetés

Sorozat készül az Xbox egyik, váratlanul nagy sikert arató játéka alapján

|

Az Xbox Game Studios és az Obsidian közös projektje adaptációt kap.

Hirdetés

Tavaly nyáron rajtolt el az Obsidian újdonsága, a Grounded korai hozzáféréssel, és mivel az Xbox Game Studios része a fejlesztőcsapat, nem meglepő, hogy a játék a Microsoft platformjait célozta meg. A közösséggel együttműködve frissül folyamatosan, mivel a koncepció sokakat megfogott: lényegében arról van szó, hogy emberek összezsugorodnak és úgy fedezik fel a környezetüket (filmek közül ilyen volt például az 1989-es Drágám, a kölykök összementek! vagy éppen a 2015-ös A Hangya is). 

Hirdetés

A Deadline beszámolója szerint pedig a koncepciót szeretnék kiterjeszteni, hogy animációs sorozatot faragjanak belőle. A projekt kapcsán az Obsidian és az Xbox a Waterproof Studios, az SC Productions, a Kinetic Media és a Bardel Entertainment cégekkel működik együtt, az adaptálásért pedig a Star Wars - A klónok háborúját író Brent Friedman felel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyelőre nincs csatorna vagy streamingplatform, ami lecsapott volna rá, viszont azt már tudni lehet, hogy ugyanabban a világban fog játszódni, mint a játék, és szintén összezsugorodó kölykökre fókuszál majd. Íme a szinopszis:

"Négy barát a középiskola előtti nyáron »nagy dolgokat« tervez, ám terveik felborulnak, amikor belebotlanak egy zsugorító technológiába, amely pirinyóvá teszi őket. Most a négy zsugorodott barátnak meg kell tanulnia túlélnie egy hátsó udvarban, amely egy hatalmas ragadozókkal teli dzsungel, és egy óriási összeesküvést rejt, amely az egész városukat fenyegeti."

Friedman számára egyébként nem ez az első videojáték-adaptáció, amin dolgozik, hiszen egy Earthworm Jim-sorozathoz is csatlakozott korábban, aminek a rendezője Brien Goodrich (Halo) lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)