Hirdetés

Sorozat készülhet a Disco Elysiumból

|

A Sonic, a sündisznó producerei dolgoznak azon, hogy a tavalyi év egyik nagy meglepetését, a Disco Elysiumot átültethessék a képernyőkre.

Hirdetés

A videojátékos adaptációk lényegesen jobb hírnévnek örvendenek napjainkban, mint akár pár évvel ezelőtt, mely nagyban köszönhető a Vaják sorozat és a Sonic, a sündisznó kiugró sikerének. Nyilvánvaló, hogy amint a filmipar megneszeli, hogy van pénz ebben a műfajban, ráveti magát - most azonban egy kisebb stúdió játékát vették elő.

Hirdetés

A ZA/UM tavaly aratott zajos sikert a Disco Elysiummal, ami lenyűgöző hangulatával és kifejezetten erős történetével kápráztatta el a szerepjátékok rajongóit. A csapat a Variety értesülései szerint partnerségre lépett a dj2 Entertaiment csapatával, hogy elkészítsék játékuk televíziókra szánt változatát is. 

Ez azért is ígéretes, mert a dj2 felelt a Sonic mozi előkészítéséért is, és ugyan a kezdeti CGI-fiaskók kicsit beárnyékolták a kék sündisznó debütálását a szélesvásznon, végül a legtöbb bevételt hozó videojátékos adaptáció lett a filmtörténelemben. Mindkét stúdió vezetője lelkendezve nyilatkozott arról, hogy mennyire örülnek, amiért sikerült tető alá hozni egy ilyen együttműködést, így a lelkesedésben nincs hiány.

A munkálatok egyelőre még nagyon korai fázisban tartanak, nem tudni, hogy kik csatlakoznak a projekthez íróként, a szereposztás pedig valószínűleg még távolabb van. Ha már csak a játék rettentő erős hangulatát sikerül valahogy sorozatba átültetni, akkor az alkotóknak nyert ügye van.

Ti a közelmúlt mely játékaiból látnátok még szívesen filmet vagy sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)