Hirdetés

Sorozat készült a GameStop részvény botrányból, napokon belül felkerül az HBO Maxre

|

A dokumentarista minisorozathoz szakértőket, résztvevőket, és az ügy nagy játékosait kérdezték ki. A sztorit ráadásul Kieran Culkin narrálja.

Hirdetés

A tavalyi év elejének egyik legérdekesebb piaci híre a Reddit Wall Street elleni támadása volt. Hetekig a "GameStop-ügy" folyt mindenhonnan, de sokan a mai napig nem értik, hogy mi is történt valójában. Mi vezetett a Robinhood beavatkozásához? Kik voltak a nagyobb játékosok? Miről is szólt ez az egész?

Az HBO Max új, kétrészes sorozata erre akar fényt deríteni. A Gaming Wall Street című széria egy interjúkból, és Kieran Culkin narrációjából összerakott műsor, ami mindent elmagyaráz majd a kedves nézőknek.

Hirdetés

Az első trailer alapján egy kifejezetten izgalmas körítésbe tekert dokumentum sorozatról beszélünk, ami ráadásul már napokon belül elérhető lesz a streaming szolgáltatón.

Akit érdekel a Gaming Wall Street mögötti történet, az felkészülhet a sorozatra a tavalyi, összefoglaló cikkünk segítségével.

A sorozat március 3-tól lesz elérhető, amit március 8-tól már mi is megtekinthetünk majd, köszönhetően az HBO Max hazai megnyitásának.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)