Hirdetés

SOS - olyan menő az új battle royale játék, hogy Snoop Dogg is streamelte

|

Snoop Doggot mindig öröm nézni, egy kedves, nyugodt ember, aki most már játékot is streamel.

Hirdetés

A világnak soha nem szabad elfelejtenie azt az EA Play-t, amire az Electronic Arts meghívott egy rakás ismert embert, akik, mivel a videojátékokról nagyon keveset tudtak és nem is igazán érdekelte őket a Battlefield 1, különböző szerek hatása alatt játszottak.

Hirdetés

Közülük kiemelkedett egyrészt a lisztben forgatott Zac Efron, másrészt Snoop, aki már az interjúban is elmondta, hogy lesz egy titkos fegyvere. Nos, aki ismeri bármennyire is az úriembert, kitalálta, mi az, de a streamben is láthattuk, hogy lóg a szájából valami, ami gyanúsan füstölög.

Na most, úgy tűnik, kedvet kapott a streameléshez, tegnap ugyanis belenézett az SOS-be, ami a napokban vált elérhetővé korai hozzáféréssel. Egy órán keresztül tolta lelkesen, természetesen a fejlesztők közreműködésével. Már az elején füst szállt fel, később az is kiderült, miért. 

Watch The king comes to the island! SOS available in Early Access! from Doggydogg20 on www.twitch.tv

Minden reggelünk ilyen jól induljon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)