Hirdetés

Soulja Boy gagyi konzolmásolatokat akart árulni, de valaki megakadályozta

|

December elején kerültek fel a konzolok a saját boltjába, több más gyanús cuccal együtt.

Hirdetés

Érdemes vigyázni a nem hivatalos, az AliExpressen és a Wishen kapható konzolokkal, mert könnyen lehet, hogy nem azt kapjuk, amire számítanánk.

Hirdetés

Ugyanígy ajánlott körültekintőnek lenni, ha egy rapper saját játékgépet dob a piacra. A SouljaGame konzolok egyike, a kézikonzol a webshopban leírtak alapján Switch, 3DS, PS Vita, NEOGEO, Game Boy Color, Game Boy, valamint Game Boy Advance játékokat is képes futtatni, és 3000 beépített játékkal érkezik. Az otthoni gép SouljaGame, PlayStation, NEOGEO, PC, SEGA, GBA és NES játékokkal kompatibilis, de csak 800 játékot telepítenek rá előre.

Valójában mindkettőt az Anbernic gyártja, ami egyébként az AliExpressen forgalmazza a finoman szólva is gyanús masinákat, csak más néven, olcsóbban.

A napokban viszont - nem sokkal azután, hogy azt mondta, a Nintendo semmit nem fog tenni, és retardált, aki azt gondolja, perel - mindkét SouljaGame konzol eltűnt a SouljaWatch webáruház kínálatából. A rapper ehhez csak annyit fűzött, hogy nem tehetett mást. Állítja, a játékokat licencelték, így most várnak. Feltehetően a Nintendo lépett.

Talán majd az e-sporttal kapcsolatos törekvéseivel nagyobb sikere lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)