Hirdetés

Napi büntetés: Soulja Boy úgy rappel a Zelda sorozatról, hogy azt se tudja, mi az

|

A nemzetközileg ismert zenész (akit a legkevésbé a zenéjéről ismernek) most összedobott egy számot. Láthatóan nem rakott túl sok kutatást a projekt mögé.

Hirdetés

Már vagy egy hete volt, hogy arcon csaptuk magunkat Soulja Boy miatt, úgyhogy éppen itt az ideje a következő felvonásnak. A videójáték mogul most azt csinálja, amihez bizonyos kelta legendák szerint ért: zenél. Vagy hát valami ilyesmit.

Hirdetés

Soulja Boy úgy gondolta, hogy még nem rakott elég tüzet a Nintendo rajongók alá, úgyhogy a kamu konzolok és Reggie visszavonultatása után most csinált egy rap számot a Zelda sorozatról. Az hagyján, hogy az egész borzalmas, de úgy tűnik, hogy emberünknek nem szóltak arról, hogy a főszereplő Link és nem Zelda, és arról sem, hogy a "zöld gyémántokat" rupeeknak hívják.

Egy kicsit szeretném hinni, hogy Soulja művészi szabadossággal írta a szöveget, mert akkor nem lenne ennyire nevetséges a cucc. Persze mind tudjuk, hogy ez csak vágyálom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)