Hirdetés

South Park lakóival töltötték fel a Denver Broncos stadionját

|

Még mindig csak korlátozott számban engednek be nézőket, úgyhogy a szervezők kitalálták, hogyan tegyék élőbbé a nézőteret.

Hirdetés

Ma hajnalban zajlott a Denveri Musztángok bajnok csapata Denver Broncos és a Tampa Bay Buccaneers mérkőzése, amire ugyan beengedtek néhány nézőt (kb. 5700-at, egymástól megfelelő távolságra ültetve őket), de a 76 ezer néző befogadására képes Empower Field még így is nagyon üresnek érződött volna. A szervezők ezért "meghívták" South Park minden lakóját, hogy ők töltsék meg a nézőtér egy részét.

Összesen több mint 1800 kartonbábut ültettek be, és ugyan a távolságtartás nem volt szempont, maszkot látszólag mindegyik viselt.

Hirdetés

Mindannyian hálásak vagyunk azon dolgozóknak, akik így bepakolták őket:

A lelátó feltöltése egyébként nem segített a hazai csapatnak, a meccs a Tampa Bay 28-10-es győzelmével zárult. A Broncos így három vereséggel az AFC West csoport utolsó helyén áll.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)