Hirdetés

Spider-Man - saját képregényt kap a PS4-es hálószövő

|

Az Insomniac Pókembere jövőre egy képregénysorozattal tér vissza.

Hirdetés

Nem csak bevételügyileg, de kritikailag is nagyot ment idén a PlayStation 4-exkluzív Marvel's Spider-Man, amelynek játékosai éppen a Season Pass tartalmaival vannak elfoglalva, de jövőre sem maradnak tartalom nélkül, ugyanis a barátságos és közkedvelt pókarc rajzolt formában tér vissza. 

Hirdetés

A Marvel bejelentette, hogy egy képregénysorozat képében is megelevenednek a játék hősének kalandjai, a hat részesre tervezett Marvel's Spider-Man: City at War első számának megjelenésére pedig 2019 márciusában számíthatunk. A történet az alapjáték és a DLC-k sztoriját követi, vadonatúj pillanatokat láthatunk Peter Parker életéből. Az írásért Dennis Hopeless (Spider-Woman), a rajzolásért Michele Bandini felel, de besegítenek olyan művészek is, mint Clayton Crain (Spider-Geddon #0). Íme a borító: 

A Marvel egyébként utalt rá, hogy ez a széria az első azoknak az új történeteknek a sorában, amik bővítik majd a Marvel Játékuniverzumát, ami arra utalhat, hogy más videojátékok alapján is készülhet majd képregény, mint amilyen a Square Enix-nél formálódó The Avengers Project. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)