Hirdetés

Spider-Man - leleplezték a gyűjtői kiadást

|

Természetesen ebben is lesz szobor. Bár hogy pontosan milyen, azt egyelőre nem hajlandó elárulni a kiadó.

Hirdetés

Néhány órával ezelőtt leplezte le a Sony, hogy szeptember 7-én érkezik a PS4-exkluzív Spider-Man, nem sokkal később pedig azt is elárulták, hogy a rajongók különleges csomagokban is lecsaphatnak a játékra.

Hirdetés

80 dollárért a Digital Deluxe változatot kínálják, amibe a The City that Never Sleeps DLC kerül majd, három extra fejezettel, új küldetésekkel, gonoszokkal és extra ruhákkal. De van 150 dolláros gyűjtői változat is, amiben fémdoboz, művészeti album, és egy szobor is található. Utóbbinak a tetején gubbaszt a hálószövő, a szobor nagy részét azonban egyelőre eltakarták, így csak találgatni tudunk, mire mászott fel Pókember.

Persze ha beéritek a tarajos, cicanadrágos punk pókemberrel, akkor elég előrendelni a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)