Hirdetés

Pókemberes attrakcióval bővül Disneyland

|

A tervekben egy teljesen új öltözék is szerepel.

Hirdetés

A hivatalos Disney Parks Blogon jelentették be, hogy hamarosan új, Marvel témájú attrakció lesz elérhető az anaheimi és a párizsi Disneylandben is - természetesen a látogatók mellett Pókemberrel a főszerepben.

Hirdetés

A témát Tony Stark Worldwide Engineering Brigade (vagyis WEB) programja köré építik, amely lényege, hogy ultramodern, különleges technológiát fejleszt a hősöknek. A Disneyland célja, hogy a látogatók is úgy érezhessék magukat, mintha szuperhősök lennének egy modern, immerzív környezetben. A koncepciós rajzok alapján így nézne ki a WEB attrakció.

A program egyik kiemelkedő alakja, Pókember pedig egy különleges, új, WEB témájú kosztümben teszi tiszteletét helyszíneken. Az öltözéket Ryan Meinerding, a Marvel Studios vezető dizájnere tervezte, az első hivatalosan közzétett rajzot alább láthatjátok.

A Disney egyelőre nem határozta meg, mikortól lesz elérhető az új, Marvel témájú attrakció. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)