Hirdetés

Spider-Man - regény meséli majd el a játék előzményeit

|

Mielőtt belevetnénk magunkat New York megmentésébe, még kapni fogunk egy előzménysztorit.

Hirdetés

Az Insomniac Spider-Man játékát egy regény fogja felvezetni, amit a Marvel fog összehozni a Titan Books és a fejlesztők közreműködésével. A sztori a leírás szerint egészen a játék legelejéig meséli majd el a Kingpin terveit.

Hirdetés

Az írásért az a David Liss felel, aki egyébként a Black Panther: The Man Without Fear vonalat is papírra vetette.

"Konkrétan a játék elejének eseményeibe vezet majd bele a Spider-Man: Hostile Takeover, amiben felbukkannak a pók legnagyobb ellenfelei és legismertebb bajtársai is. Shocker, Echo, Blood Spider, J. Jonah Jameson, Mary Jane Watson és Wilson Fisk mind előkerülnek majd."

Az Insomniac egy másik könyvvel, a Marvel's Spider-Man: The Art of the Game kötettel is készül, de az a játék megjelenése után fog befutni.

A megjelenési sorrend úgy alakul majd, hogy a sztorit a Spider-Man: Hostile Takeover nyitja augusztus 21-én, azt követi maga a játék szeptember 7-én, a sort pedig a Spider-Man: The Art of the Game zárja, ami szeptember 11-én kerül a polcokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)