Hirdetés

Az Insomniac Games Pókembere is bekerül a képregényekbe

|

Hamarosan új történettel bővül a Marvel Comics világa, amelybe a PlayStation 4-exkluzív játék főhőse is bekerül.

Hirdetés

Nagyon ígéretes alkotásnak tűnik az Insomniac műhelyében készülő Spider-Man, aminek főszereplője már a Marvel filmes univerzumában felbukkant hálószövőnél idősebb Pókember lesz, a legfrissebb hírek szerint pedig hamarosan már a valódi képregényekben is viszontláthatjuk Peter Parker legújabb inkarnációját. 

Hirdetés

A Spidergeddon címen érkező új képregényes minisorozat hasonló recept alapján épülhet fel, mint a 2014-es Spider-Verse történetszál, amely összekötötte a párhuzamos világok Pókembereit és egyéb "pókképességű" szuperhőseit - az említett sztoriban tűnt fel először Spider-Gwen és Silk is, akiket azóta már rengeteg rajongó imád. A képregényolvasók ismét sokféle Pókemberrel találkozhatnak majd a sztori során, az Edge of Spider-Verse füzetekben megismert Spider-Punk (Hobart Brown) és SP//dr (Peni Parker) már biztosan visszatér. Előtti lényegében egy punk külsővel villogó Pókmanus, SP/dr pedig egy kislány, akinek egy mechanikus Pókember ruha a társa. Mellettük Miles Morales, Spider-Gwen és Ben Reilly, azaz a Skarlát Pók (Scarlet Spider) is tiszteletét tesz a Spidergeddonban. 

Nemrég a Polygon pedig leleplezte, hogy az Insomniac játékának főszereplője is szerepelni fog ebben a történetben, így már nem csak a képernyőkön, hanem a füzetek lapjain is találkozhatunk majd az új karakterrel.

Emellett azt is megtudtuk, hogy a Spidergeddon a PlayStation 4-es játék eseményei után zajlik majd. Az alábbi kép remekül prezentálja, mennyi menő az, ha különböző párhuzamos univerzumok Pókemberei és Pókasszonyai egyesítik erejüket. Itt az egyik Pókember testét még feketeség takarja el, róla derült ki, hogy nem más, mint az új videojáték főhőse. 

A Spider-Man szeptember 7-én jelenik meg PlayStation 4-re, a Spidergeddon képregény első (igazából nulladik) száma pedig szeptember 26-án lesz elérhető kézzelfogható és persze digitális formában is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)