Hirdetés

A Marvel saját videojátékos univerzumot akar építeni?

|

Elképzelhető, hogy a PlayStation4-exkluzív Spider-Man csak a kezdet.

Hirdetés

Azt mindenki pontosan tudja, hogy a Marvel filmes részlege világbajnok az univerzumépítés terén. Ekkora sikerre talán még ők sem számítottak, mikor tíz évvel ezelőtt Nick Fury megjelent a Vasember stáblista utáni jelenetében. Adná magát az ötlet, hogy megpróbáljanak valami hasonlót összehozni videojátékos fronton is, ami lehetséges, hogy a közeljövőben tényleg megvalósulhat. 

Hirdetés

Több rajongó fejébe is befészkelte magát ez a gondolat, mivel a Marvel Games az utóbbi időben nem győzte elégszer hangsúlyozni, hogy az Insomniac Games PS4-es Spider-Man játékában a "Marvel New Yorkját" kapjuk meg helyszínéül, vagyis bizony ott lesz a városban például a Bosszúállók tornya, vagy a Sanctum Sanctorum, azaz Doktor Strange főhadiszállása is. Egy Telegraph interjúban fel is tették a nagy kérdést a Marvel Games fejesének, Rosemann-nak: lesz-e kapcsolat az idén ősszel érkező Spider-Man, valamint a Square Enix és Crystal Dynamics által készített Avengers játék között? 

Rosemann azonnal kijelentette, hogy nem szeretne erre a kérdésre válaszolni. Elég sokat sejtet az, hogy a kérdés előtt igencsak beszédes volt, és szívesen ecsetelte azt, mennyire a Marvel univerzum szerves része lesz Spider-Man játék New Yorkja, majd a konkrét crossover említésére azonnal rövidre zárta a dolgot. 

A Square Enix-féle Avengers játékról még nagyjából semmit sem tudunk, csak remélhetjük, hogy az idei E3-on többet is elárulnak majd róla, de egy konkrét megjelenési dátumról már csak a legmerészebbek mernek álmodni. Tekintve, hogy a Square és a Sony elég jó viszonyt ápol, nem lenne ördögtől való ötlet egy közös videojátékos Marvel univerzum alapjainak közös lefektetés. 

Mielőtt mindenki teljesen felpörögne, azért fontos figyelembe venni, hogy Rosemann hangsúlyozta, először mindenképpen a Spider-Manre szeretnének koncentrálni, elvégre a Marvel filmjei is azért lettek népszerűek, mert önmagukban is megállták a helyüket. 

Ti örülnétek ha a jövőben tényleg kapnánk egy Marvel videojátékos univerzumot és ebben kapna helyet a Marvel Games összes játéka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)