Hirdetés

Marvel's Spider-Man - látványos hálóvetőt készített egy rajongó

|

A játék korai szakaszaiban használt modell alapján készült el a szerkezet.

Hirdetés

Továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend a Marvel's Spider-Man, melynek az összes DLC-t tartalmazó kiadása, a Game of the Year Edition is megvásárolható már augusztus végétől PS4-en.

Hirdetés

A játék sok játékosnak mutatta meg, milyen változatos volt az évek során Peter Parker öltözéke, viszont mások fantáziáját inkább Pókember kütyüjei mozgatták meg. A Redditen BurakSsl néven ismert felhasználó 3D nyomtatással készítette el azt a hálóvetőt, amelyet a játék elején, például a Wilson Fisk elleni harcban is használhatunk. A modell roppant részletes, és  az apróbb részei is teljesen hasonlítanak a játékban látotthoz. Nézzétek meg alább ti is.

Az igazi hálóvetés sajnos technikai korlátok miatt nem működik, de a szerkezet kétségtelenül jól mutathat egy részletes cosplay darabjaként. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)