Hirdetés

Spider-Man - ingyen kerül a játékba a Pókember: Idegenben két ruhája

|

Insomniac csapata még mindig odafigyel a Spider-Man játék rajongóira.

Hirdetés

Először a hivatalos japán PlayStation Twitter fiókon posztoltak a két új Spider-Man ruháról, de a jelek szerint valaki túl gyorsan csapott rá arra a bizonyos gombra, ugyanis nem sokkal a bejegyzés élesedése után törölték is azt. Persze az internetről nem lehet végleg levakarni semmit sem, úgyhogy nem is csoda, hogy nemrég már a hivatalos PlayStation Blogon is bejelentették, hogy jön két új Pókember jelmez. 

Hirdetés

Az Insomniac Spider-Man játékába teljesen ingyenesen kerül be a csütörtöktől látható Pókember: Idegenben film két jelmeze. Az Upgraded Suit és a Stealth Suit névre hallgató új rucik már elérhetőek a játékban. Egészen pontosan akkor kapjuk meg őket automatikusan, ha kifejlesztettük az Advanced Suitot, azaz nem kell vészesen sokáig eljutni a sztoriban. 

Íme a két új Pókember ruha bevetés közben:

A Pókember: Idegenbenről egyébként hamarosan érkezik írott kritikánk és videós élménybeszámolónk is, szóval érdemes lesz figyelni a GSO-t, és a GameStar YouTube csatornáját

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)