Hirdetés

A Spider-Manbe rejtett lánykérés a világ legszomorúbb easter eggje

|

Mire megjelent a játék, már nem volt aktuális a felirat.

Hirdetés

Rengeteg kreatív videojátékos lánykérést láttunk már (meg legalább ugyanennyi kellemetlent, gondoljunk csak vissza a tavalyi EA Playes ládás őrületre), de ritkán fordul elő, hogy valaki ilyen ütős ötlettel áll elő.

Hirdetés

Tyler Schultz hatalmas Pókember rajongó, ezért arra gondolt, megkeresi az Insomniac Gamest egy merész ötlettel. Mindenki legnagyobb meglepetésére a kiadó, sőt, még a Marvel is beleegyezett, hogy a lánykérés valamilyen formában bekerüljön a játékba. 

Csakhogy hiába került be a tábla a játékba, a lánykérés már nem igazán aktuális. Tyler egy videóban mesélte el a hétvégén, hogy durván egy hónappal ezelőtt a lány öt év után kidobta őt és lelépett. Tyler testvérével. Hagyom, hogy ülepedjen.

Az Insomniac már fel is ajánlotta a srácnak, hogy lecseréli a táblát, amit elsőre nem tartott szükségesnek, de most úgy tűnik, hogy mégis szeretné megváltoztatni a feliratot. Ha már övé a tábla, akkor a nemrég elhunyt nagymamája nevét írná oda, tőle kapta ugyanis az első képregényét, az Amazing Fantasy #15-öt, ahol először bukkant fel Pókember.

Erre a sztorira még sokáig emlékezni fogunk, az is biztos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)