Hirdetés

Splinter Cell - itt az élőszereplős rajongói film első trailere

|

Készülget a Splinter Cell rajongói film és az első előzetes alapján azt kell mondanunk, hogy mindenképpen nézős lesz.

Hirdetés

Kicsoda Sam Fisher? A Splinter Cell rajongói film kifejezetten jóra sikerült plakátja ezt a kérdést teszi fel és valószínűleg maga az alkotás is erre keresi majd a válasz.

Az Atomic Productions filmjének a középpontjában - nem túl nagy meglepetésre - Sam Fisher áll majd, mielőtt csatlakozott volna a Third Echelonhoz. Azt hiszem azzal sem megyünk nagyon mellé, ha azt mondjuk, hogy lesznek majd terroristák, egy kis árulás, lopakodás és lövöldözés és persze az elmaradhatatlan éjjellátó szemcsi.

A Splinter Cell filmet Andrew Adams írja és az egyik producer, Ben Adams szerint még akár júliusban el is készülhetnek vele. Ahogy a plakátból is látszik, ez nem az a Splinter Cell mozi, amivel már dobálózik egy ideje Hollywood, hanem az, amelyik minden bizonnyal el is készül majd. 

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)