Hirdetés

Folytatást kapott a zseniális rajongói Splinter Cell rövidfilm

|

Ez még nem a hivatalos mozifilm, de van olyan minőségű a 2014-es rajongói rövidfilm új része, a Splinter Cell: Part 2, mintha hollywoodi adaptáció lenne. Persze nem túl magas lécet kell megugrania, de akkor is.

Hirdetés

Jó ideje nem hallottunk már a hivatalos Splinter Cell moziról. A 2015-ös Comic-Con volt az, amikor új írót kapott a Ubisoft Motion Pictures és a New Regency kettőse által készítendő adaptáció, amelynek főszerepére a rendkívül elfoglalt Tom Hardy-t nézték ki, azóta viszont csend honol a projekt körül. 

Hirdetés

A rajongók azonban annál előrébb járnak. 2014-ben már kaptunk egy minőségi rajongói alkotást, a közel tízperces kisfilm tömören válaszolta meg az önmaga által feltett kérdést, hogy ki is valójában Sam Fisher.

A texasi Atomic Productions azóta már elkészítette a folytatást is, amely nem csak játékidejében fejlődött az elődhöz képest, de minden másban is. Szánjátok rá ezt a kis időt, érdemes. 

Az se csüggedjen, aki már egy új Splinter Cell játékot szeretne látni, hiszen tavaly júniusban a Ubisoft biztosított mindenkit róla, hogy nem feledkeztek meg az éppen szusszanó szériáról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)