Hirdetés

Két gyűjtői kiadásban is kapható lesz a Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

|

Aki 300 eurót szeretne szánni a játékra és a kapcsolódó extrákra, nem fog szomorkodni.

Hirdetés

Eleve az is egy ajándék a világnak, hogy elkészül a Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom újrakevert változata, de a THQ Nordic az igazi rajongókra is gondolt, akik a bejelentés óta herkentyűburgeren élnek, és csak a Rozsdás Rákollóig merészkednek el ananászházuktól.

Hirdetés

A játék kétféle gyűjtői kiadást kap, ahogy a THQ Nordic játékainál ez szokás. A kisebb, 149,99 eurós Shiny Edition a játék PC-s, PS4-es, Xbox One-os vagy switches változata mellett tartalmaz egy 2 cm-es szobrot hajltható nyelvvel, falmatricákat, 6 litográfiát, valamint egy pár spongyabobos zoknit.

Ennél is királyabb a 299,9 euróba kerülő F.U.N. Edition, amiben a fentieken túl található még egy 18 cm-es Patrik- és egy 20 cm-es Szandi-szobor, valamint Tiki kulcstartók.

Na, mindenki kész, hogy leadja az előrendelést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)