Hirdetés

Ennél kiválóbb Sephiroth cosplayt még nem igazán láttunk

|

A Final Fantasy-sorozat mindig is tele volt jó cosplay alapanyaggal, de a hetedik rész valahogy a mai napig a leginspirálóbb a cosplayerek számára.

Hirdetés

Kevés annyira ikonikus szereplő van a videojátékok világban, mint a Final Fantasy VII megalomániás gonosztevője, Sephiroth. Persze mivel az egész sorozat legnépszerűbb darabjáról van szó (legalábbis ez az általános vélekedés), szinte minden fontosabb szereplőjéről elmondható, de Sephiroth öltözködése és kiállása a mai napig egyedülálló módon lehengerlő a rajongók szemében.

Hirdetés

Természetesen emiatt rengeteg cosplayernek esett rá a választása az elmúlt években, viszont Leon Chiro még az erős mezőnyben is különlegeset alkotott. Chiro korábban is rengeteg profi cosplayt csinált már (érdemes körülnézni az Instagram profilján), viszont az alábbi Sephiroth kosztüm mindenképpen a legjobb munkái között van.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)