Hirdetés

Japánban már Final Fantasy témájú esküvőd is lehet

|

Ha valaki szeretné átélni a Final Fantasy XIV-ből ismerős esküvői ceremóniát, akkor most itt a lehetőség, bár igen mélyen a zsebünkbe kell nyúlni érte.

Hirdetés

Nem vagyunk különösebben meglepve azon, hogy Japánban még egy extrém ötlettel bővül a szolgáltatóipar, a következő nagy üzleti fogás azoknak szól, akik a Final Fantasy XIV rajongói kör és az esküvőre vágyó csoportjának talán nem is annyira szűk metszetébe tartoznak.

Hirdetés

A Square Enix nemrég megállapodott egy japán esküvőszervező céggel, hogy közösen Final Fantasy XIV témájú esküvőszolgáltatást kínáljanak. Az üzleti modell lényege, hogy a játékban igénybe vehető "Eternal Bonding Ceremony" nevű virtuális esküvőt élhetjük át a valóságban, természetesen játékbeli ruhákkal, díszletekkel és fegyverekkel.

A szolgáltatás teljes körű, tehát a ruháktól kezdve az ételeken és a zenén át minden benne van és természetesen minden úgy van kialakítva, hogy a Final Fantasy XIV-et idézze fel a násznép erre affinis tahjaiban. A legnagyobb különbség a virtuális és a valós ceremónia között az, hogy míg a játékban ez 30 dollárba kerül, addig a valós szolgáltatás 31 ezer dolcsit kóstál, ami nagyjából 8,7 millió magyar forintnak felel meg, bár szem előtt kell tartani, hogy ez a prémium ár, amihez már chocobo is jár, szóval tutira megéri. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)