Hirdetés

Vesztett egy játékban, halálos fenyegetést küldött a Square Enixnek

|

A férfi azért küldte a fenyegető levelet, mert felhúzta magát. Letartóztatták.

Hirdetés

Japánban nagyon komolyan veszik a fenyegető üzeneteket, amióta júliusban egy - előtte több halálos fenyegetést is küldő - férfi felgyújtotta a Kyoto Animation irodáját. A tűzvész akkor 33 ember életét követelte és még legalább ennyi sebesültje volt az esetnek.

Hirdetés

Most egy 40 éves férfit tartóztattak le a hatóságok, miután a Square Enix tokiói irodájának írta a következőket:

Adjátok vissza a pénzemet a vacak játékotok után. Úgy szeretnétek járni, mint a Kyoto Animation?

A több tucat ember halálát okozó támadás megismétlésével fenyegetőzni se nem erkölcsös, se nem bölcs dolog, remélhetőleg erre az úriember is rájön az őrizetben. A kihallgatáson azt mondta, hogy azután küldte az emailt, hogy vesztett egy játékban. Hogy pontosan melyik játék dühítette fel ennyire, arról a hatóságok nem adtak tájékoztatást, de valószínűsíthető, hogy egy mobilos cím volt az. Igazából nem is ez számít, hanem hogy végre nem maradnak az ilyen esetek következmények nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)