Hirdetés

Szavazz: örülnél, ha jönne a Marvel játékok univerzuma?

|

A közelmúltban kiderült részletek alapján sokan már arra következtetnek, hogy a cég filmjeihez hasonlóan a Marvel's Avengers is egy jóval nagyobb terv része. Most szavazzunk erről!

Hirdetés

Az idei E3-on már egészen biztosan bemutatkozik majd a Square Enix műhelyében készülő Marvel's Avengers, természetesen addig sem állhat meg a találgatás a játékról a rajongók körében, már csak azért sem, mert a fanok szerint a legutóbbi hivatalos jellemzés sokkal többet sejtet, mint amire elsőre gondolnánk. Persze minket a ti véleményetek is nagyon érdekel a témában, de előbb lássuk a felvetést!

Hirdetés

Mivel ugye egy Avengers játékról van szó, ezért egyértelműen találkozhatunk majd több olyan hőssel is, aki korábban már szerepelt önálló címben, ami rögtön arra sarkallta a Reddit felhasználóit (különösen azokat, akik a /r/MarvelAvengersProject subredditet böngészik), hogy egy nem is olyan régi játékot helyezzenek a spekuláció középpontjába:

"Csak annyit szeretnék, hogy az Insomniac-féle Pókember is feltűnjön és ezzel megerősítsék, hogy ugyanabban az univerzumban játszódik a két játék."

Innentől persze sokkal többen kezdtek el lelkesedni az ötletért és alapvetően nem is lenne elrugaszkodott ötlet azt gondolni, hogy a két játék szándékosan követi egymást ilyen szorosan: ugye a Marvel filmeknél már az elejétől fogva bevett gyakorlat, hogy a stáblista utáni jelenet vetíti előre a következő filmet, a Marvel's Spider-Man befejezése pedig szintén arra utalt, hogy lesz még folytatása az Insomniac által elkezdett történetnek.

Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy az MCU-ban minden filmért a Marvel stúdiója a felelős, vagyis sokkal könnyebb összehangolni az egyes filmeket, szóval a játékok (vagy legyen MGU, mint Marvel Gaming Universe, ha úgy tetszik) esetében nagy kihívást jelentene az, hogy mindegyik cím másik stúdióban készül, más fejlesztőkkel és módszerekkel. Ettől függetlenül persze az ötlet izgalmasan hangzik és remélhetőleg erről is kiderül valami konkrétum az E3-on. Addig is szavazzatok az ötletről, vagy írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)