Hirdetés

Most a Star Citizent, a Silent Hill 2-t és a Spyro the Dragont nézhetjük meg Unreal Engine 4-ben

|

A rajongók továbbra is szívesen kísérletezgetnek az Epic motorjával, és néha egész jó dolgok sülnek ki ezekből a próbálkozásokból.

Hirdetés

Lassan elindíthatnánk vadonatúj rovatunkat, amiben Unreal Engine 4-es projekteket mutatunk be, hiszen lassan minden hétre jut egy csokornyi ezekből a rajongói alkotásokból. Most két klasszikus és egy újabb játék újraalkotott változatát csodálhatjuk meg.

Hirdetés

A 3D-s pályatervezéssel foglalkozó Aleksis Gutmanis megörvendeztetett minket néhány új képpel a projektjéből, amiben a jelenleg is készülő Star Citizen látványvilágát ültette át Unreal Engine 4 alá.

Fernando Martis Avila a klasszikus Silent Hill 2 egyik hátborzongató helyszínét alkotta újra az Epic motorjával, ebbe is érdemes belenézni.

Végül következzen a Blackcatgame Studios műve, ami az első PlayStation konzol egyik legismertebb címét, a Spyro the Dragont bújtatja modernebb köntösbe, a végeredmény pedig akár egy hivatalos rebootnak is elmenne.

Ti mit néznétek meg szívesen Unreal Engine 4-es grafikával? Vagy akár játékként újragondolva?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)