Hirdetés

10 Star Wars játék, ami soha nem készülhetett el

|

A Star Wars nap alkalmából összegyűjtöttük azokat a sajnos nem megvalósított projekteket, amelyek kiváló játékok lehettek volna.

Hirdetés

A Star Wars univerzum már több évtizede hódít, és generációk nőttek fel a mozifilmeken, na meg a videojátékokon. Az arcade címektől az FPS-eken át a különböző kalandjátékokig rengeteg emlékezetes alkotással játszhattunk, de sajnos rengeteg olyan projekt is akad, ami végül a süllyesztőben végezte. Ezek azok a Star Wars játékok, amelyek soha nem készülhettek el. Összegyűjtöttünk az általunk legizgalmasabbnak, legérdekesebbnek vélt 10 címet. Bátran bővítsétek kommentben ti is a listát!

Hirdetés

A Visceral cím nélküli játéka

Bizony, a Dead Space és a Battlefield Hardline fejlesztőcsapata dolgozott egy Star Wars címen - sőt, egy elég ambíciózus projekten. A játékot eredetileg egy Assassin's Creedhez hasonló nyílt világú kalandnak tervezték, majd elkezdtek az Uncharted szériához közelebb álló történetvezetésen dolgozni (nem véletlenül, hiszen az egykori Naugthy Dogos Amy Henig is dolgozott a játékon). Az EA tavaly jelentette be, hogy a méréseik szerint a rajongókat már nem érdeklik igazán a lineáris, kizárólag egyjátékos élményt kínáló játékok, a törlés (pontosabban átalakítás, hiszen a Visceral játéka nem vész el teljesen csak átalakul, bár a loot box botrány után valószínűleg harmadjára kezdik újra az EA-nél), így a kiadó pusztán gazdasági döntést hozott. Kratos ezzel nem ért egyet.

Battle of the Sith Lords

Egy játék Darth Maul főszereplésével? Ide vele, de rögtön! A Star Wars előzménytrilógia egyik legizgalmasabb karaktere kevés időt kapott a vásznon, viszont rengeteg rajongót szerzett az évek során. A Red Fly Studios csapata szerette volna megvalósítani ezt a játékot, melyben a sith lorddal vágjuk át magunkat ellenségek sorain, de a projektet még a történet megírása előtt törölték, és csak egy prototípust sikerült a fejlesztőknek összehoznia.

Star Wars: Attack Squadrons

Az Area 52 játéka eljutott a béta verzióig, mielőtt 2014 januárjában kaszálták. Az Attack Squadrons egy online, böngészőben játszható űrcsata-szimulátor volt, amiben egyszerre 16 játékos küzdött az elérhető három játékmód egyikében. A Disney viszont más projektekre irányította az erőforrásokat, az Attack Squadrons pedig szép lassan köddé vált. Azért érdekes koncepciónak tűnt.

Star Wars 1313

Talán az egyik, ha nem a legizgalmasabb cím a listánkon. A Star Wars 1313-ben a közönségkedvenc Boba Fettet irányítottuk volna a Coruscant Level 1313 nevű földalatti világában. A 2012-es E3-on leplezték le, és elég jól is haladtak, mielőtt a Disney lelőtte volna a projektet. A TPS-akció-kalandot a geek.com még a 2016-os év játékának is választotta, a törölt megjelenés ellenére.

Star Wars Battlefront 3

A szinte kultikus, 2004-ben indult Star Wars FPS-sorozat eredetileg kapott volna egy harmadik (sőt, még negyedik) epizódot is, de a 2005-ös Battlefront II sikerei ellenére sem készült el a harmadik rész. A Battlefront-rajongók viszont nem maradtak üres kézzel, hiszen jött a Battlefront reboot, ami ugyan nem lett rossz játék, de az eredeti sorozat kedvelői közül sokan mégsem erre vágytak.

A lista folytatódik a következő oldalon a lapozás után!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)