Hirdetés

Végre elkészült a Baby Yoda mod a Star Wars Battlefront 2-höz

|

A The Mandalorian valódi hőse nélkül nem lehetett teljes a Star Wars-élményünk.

Hirdetés

Egy modnak köszönhetően a The Mandalorian címszereplője már tavaly decemberben elérhetővé vált a Star Wars Battlefront 2-höz (Boba Fett karakterét cserélhettük ki vele) és már akkor biztos volt, hogy nem kell sokat várnunk a Gyermek bekerülésére sem. Kapaszkodjatok meg: elérkezett a pillanat.

Hirdetés

Akinek hevesen tiltakozik a pénztárcája, hogy beruházzon valamelyik hivatalos bébi Yoda játékra, de a gyűjteményét bővíti a Star Wars Battlefront 2, az most fellélegezhet, hiszen Nanobudsnak hála megérkezett a Baby Yoda mod, amellyel BB-8 helyére rakható be a zöld csöppség. Bónuszként egy másik modder, xDOIT elintézte, hogy BB-8 csillagkártyái átváltozzanak Baby Yodásokra. 

Az apróságot berakó modot errefelé tölthetitek, a kártyás trükközést pedig itt találjátok. Ki fogjátok próbálni őket? És a magyar feliratos előzetesünket láttátok már a Star Wars Battlefront 2 új frissítéséről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)