Hirdetés

Napi büntetés: II. János Pál pápa is fénykardot forgat a Battlefront 2-ben

|

Persze csak egy modnak köszönhetően került be a játékba az egykori katolikus egyházfő.

Hirdetés

II. János Pál pápa, azaz Karol Józef Wojtyła teljesen bizonyosan soha az életben nem fogott volna fegyvert, de ez nyilván cseppet sem zavarja a Star Wars Battlefront 2 moddereit. 

Hirdetés

Ők pedig immár azt is elérték, hogy a pápa is játszható karakter legyen a Battlefront 2-ben a Pope John Paul II mod segítségével, ami tulajdonképpen Kylo Rent változtatja át a játékban II. János Pállá. A karakter arcán mondjuk nem sokat dolgoztak, hiszen úgy tűnik, simán csak ráhúztak egy új frizurát szegény Mark Hamill, azaz Luke Skywalker arcára. Kylo keresztvassal rendelkező fénykardja pedig több mint egyértelmű választás volt a moddolt karakter számára. Az alábbi előzetesen ti is megnézhetitek, hogyan fest II. János Pál pápa Star Wars karakterként. 

Magát a modot ide kattintva tudjátok letölteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)