Hirdetés

Egy életnagyságú lefagyasztott Han Solo szobor miatt irigyelhetjük az ausztrál játékosokat

|

A Sony Interactive Star Wars Battlefront II promóciójának köszönhetően egy szerencsés rajongó egy nagyon menő és drága relikviát vihet haza.

Hirdetés

Nemsokára megérkezik a Star Wars Battlefront második része, ami még az elődjénél is nagyobb és izgalmasabb csatákat ígér, most pedig egy új nyereményjátéknak köszönhetően olyan szobrot lehet nyerni, amit minden rajongó gondolkodás nélkül elfogadna. Mi is, csak sajnos nincs esélyünk rá, mivel nem itt fut a promóció.

Hirdetés

A Sideshow által megalkotott, kicsit több mint 2 méter magas szobor a karbonittal lefagyasztott Han Solót ábrázolja, és nagyjából 8 ezer ausztrál dollár az értéke (Jabba talán kicsit többet is fizetne érte). A Sony Interactive akciójának köszönhetően pedig az, aki november 16. éjfélig megrendeli PS4-re a Star Wars Battlefront II-t, illetve regisztrál egy oldalon, részt vesz a december 8-án esedékes sorsoláson, és esélye lehet megnyerni ezt a csodát.

Sajnos a promóció csak Ausztráliában elérhető, de a győztes biztosan örülni fog a nem mindennapi előrendelői ajándéknak. Mi meg költözünk az irodával, sziasztok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)