Hirdetés

A Star Wars Battlefront II főszereplője felbukkanhat a The Mandalorian sorozatban

|

Lehet, hogy Baby Yoda új társakat kap a világ körüli útjához. Bizonyos jelek arra utalnak, hogy Battlefront II-ből ismert Iden Versio csatlakozhat a The Mandalorian sorozat stábjához, de még azért ne bontsatok pezsgőt.

Hirdetés

A The Mandalorian minden tekintetben hatalmas siker volt, így nem csoda, ha a rajongók tűkön ülve várják a folytatást. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy elkezdett keringeni a második évad stáblistája, amin Iden Versio is szerepel Janina Gavankar alakításában. Gavankar volt a Battlefront II-ben is a karakter modellje, így adná magát a dolog.

Hirdetés

Amikor egy rajongó rátweetelt a színésznőre, hogy vajon tényleg igaz-e a képen látható állítás, akkor Gavankar annyit válaszolt, hogy Dave Filonit kellene erről megkérdezni.

Valószínűleg egyébként csak a rajongói hype táplálja bennünk a reményt, mert egyébként elég kétes az egész. Egyrészt az eredeti posztért felelős rajongó elmondta, hogy egy teljesen random Facebook csoportból lopta ki a képet, másrészt a listán olyan karakterek szerepelnek, mint Bossk, Mon Mothma, Shriv és még sokan mások.

Meglepődnénk, hogy miután a The Mandalorian igyekezett egy önmagában élvezhető sorozat maradni, most hirtelen jól ismert karaktereket kezdenének berángatni a folytatásra, persze ettől még nem ellenkeznénk, ha ez megtörténne. Ti mit gondoltok? Örülnétek egy ilyen keresztezésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)