Hirdetés

A Star Wars: Battlefront II egyik közkedvelt karaktere is feltűnik a Skywalker kora regényváltozatában

|

Zay Versio és az Inferno osztag is besegített Poe Dameronnak a Palpatine kastélya fölött zajló légi ütközetben.

Hirdetés

Ha nem nagyon emlékeztek a Star Wars: Battlefront II kampányára, akkor nem hibáztatunk benneteket, az EA DICE-nál ugyanis egy szinte minden elemében felejthető történetet raktak össze a játékhoz. Ha más nem is, akkor a megjelenést övező óriási marketingkampány biztosan rémlik még egyeseknek, amit a főszereplő Iden Versioval próbáltak meg eladni. Ő és családja a kánon szerint is fontos szerepet játszottak az Ellenállás felemelkedésében, így a Skywalker kora is tiszteleg előttük.

Hirdetés

A mozifilmben ugyan hiába keresitek, de az ahhoz kiadott, a történetet kicsit kibővítő regény megemlíti Zay Versiót. Ő Iden Versio lánya, és a Battlefront II-höz kiadott Resurrection DLC-ben találkozhattak vele a rajongók, amikor Leia kérésére, az Ébredő Erő eseményeit követően elindul, hogy szövetségeseket toborozzon az ügyük mellé. 

A regényben az édesanyja egykori csapatával, az Inferno osztaggal együtt tűnik fel, amikor bejelentkeznek Poe Dameronnál, hogy összecsapjanak Palpatine flottájával az Exagol fölött. Ebben a jelenetben egyébként  J.J. Abrams majdhogynem szabad kezet adott az animációs stábnak, akik így rengeteg, játékokban és animációs sorozatokban feltűnő hajót pakoltak bele az ütközetbe. Az utóbbi időben egyébként az a pletyka kapott szárnyra, hogy Iden Versio a The Mandalorian második évadában is feltűnik majd. 

Van számotokra olyan Star Wars karakter, akit szívesen látnátok egy mozifilmben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)