Hirdetés

Ez a Star Wars Battlefront III remake elképesztően néz ki, és sosem fogunk játszani vele

|

Jelentősen komolyabb meló van ebben, mint a Battlefront 3 Legacy projektben.

Hirdetés

Luke Landwalker bemutatta saját Star Wars Battlefront III projektjét, aminek az a célja, hogy a 2005-ös Battlefront 2-ben újraalkossa a Free Radical soha ki nem adott folytatását. A bemutatóvideó lenyűgözően fest, de sajnos magát a játékot sosem próbálhatjuk ki, pedig a lenti videó alapján most csak ehhez lenne kedvünk.

Hirdetés

Ennek az az oka, hogy Luke a remake-et mintegy próbamunkaként készítette. A fejlesztő ezzel a projekttel szeretne állást kapi az EA-nál vagy valamelyik más nagy stúdiónál. De tényleg nem semmi, nézzétek:

Egy másik rajongói csapat egyébként dolgozik egy Battlefront 3 Legacy nevű, hasonló feltámasztáson, de az jóval kevésbé mutatós, mint a fenti verzió. Viszont a Legacy legalább kipróbálható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)