Hirdetés

Ilyen, amikor valaki fénykarddal és kesztyűvel irányítja a Star Wars Jedi: Fallen Ordert

|

Új játék, új, rendhagyó irányítási mód Rudeismtől.

Hirdetés

A streamer neve sokatoknak ismerős lehet már: ő volt az, aki libának öltözve játszotta az Untitled Goose Game-et, banánnal, játékíjjal, bagettel, fidget spinnerrel meg ezer más dologgal az Overwatchot, Nerf puskával a Wildlandset, egyetlen gombbal a Super Mario 64-et, meg ordibálva a Skyrimet. Nyilván nem gondolhatta senki, hogy pont a Star Wars Jedi: Fallen Order kapcsán kínálkozó lehetőséget hagyja majd ki.

Hirdetés

Most fogott egy fénykardot meg egy kesztyűt, és ezekkel vágott bele az EA új játékába.  Előbbivel kaszabol, utóbbival erőt használ, illetve a tenyerébe helyezett analóggal vezérli a mozgást. Persze az ő és Cal mozgása nem egyezik meg teljesen, de azért így se rossz. 

Ti játszanátok így?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)