Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order - két kiadásban is előrendelhető a játékhoz megjelenő artbook

|

Rengeteg érdekes screenshotot, koncepciós rajzot és egyéb képet láthatunk majd a gyűjteményben.

Hirdetés

A messzi-messzi galaxis tele van csodálatos helyekkel, impozáns gépekkel és furcsa lényekkel, egy rajongó kíváncsiságát pedig semmi sem elégítheti ki jobban, mint amikor belelát abba, hogy hogyan készültek el kedvenc univerzumának elemei. A Fallen Order is jó pár újdonsággal gazdagítja majd a Star Wars kánont, így természetesen ehhez sem marad el egy igényes könyvecske, amiben megcsodálhatjuk, hogy mikkel bővült a galaxis.

Hirdetés

A The Art of Star Wars Jedi: Fallen Order két formában jelenik meg: kapunk egy limitált kiadást, ami egy igényes, kemény borítós könyv lesz, nagyjából 24 ezer forintos áron, míg a standard kiadást ezen ár feléért szerezhetitek be az Amazonról.  A bejelentéshez kaptunk pár képet is, hogy hogyan néznek majd ki az artbookok, illetve a tartalmukba is nyerhetünk egy kis bepillantást:

Már mindkét verzió előrendelhető, a könyv hivatalosan 5 nappal a játék után jelenik meg, azaz november 20-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)