Hirdetés

A Fallen Order hőse, Cameron Monaghan nem viselte jól, hogy beszóltak a vörös hajára

|

A Star Wars Jedi: Fallen Order főszereplőjét játszó színész nem csak hangját, de kinézetét is kölcsönözte Cal Kestisnek, azonban vörös hajszíne miatt támadások érték. Nemtetszésének a Twitteren adott hangot.

Hirdetés

A Star Wars Jedi: Fallen Order jó eséllyel tűnik majd fel az év játéka szavazások dobogójának legfelső fokán, ez viszont nem jelenti azt, hogy az emberek néha ne rúgnának bele indokolatlanul. Persze ha valakinek nem tetszik a történet vagy nem kedveli a mechanikákat, akkor joggal illetheti kritikával a játékot, viszont kissé értetlenül állunk a jelenség előtt, hogy sokan a főszereplő vörös haja miatt támadják.

Hirdetés

A jelek szerint Cameron Monaghan sincs elragadtatva az ilyen emberektől, illetve azoktól a modoktól, amik megváltoztatják a főszereplő hajszínét. A Twitteren egy igen indulatos posztban mondta el a véleményét azokról, akik elítélnek valakit egy fizikai tulajdonsága miatt:

"Imádom, hogy vannak olyan önbizalomhiányos csókák, akik nem bírják ki, ha egy vörösként kell játszaniuk. Komolyan a gingerek utálata még mindig létezik? Nagyjából mi lehetünk az utolsó csoport, akikbe nem tabu belerúgni azért mert úgy születtünk, hogy máshogy nézünk ki."

Ezután megemlítette azt a South Park epizódot, amiben Cartman a vörös gyerekekről állítja azt, hogy nincs lelkük. Szerinte ez a poén kissé elcsépelt már, és az a rész eleve az ilyen viselkedést akarta kifigurázni. Ezután még beszólt egyet a fanyalgóknak, hogy sanszosan féltékenyek, mert ő jobban tetszik a barátnőiknek, majd hozzátette, hogy valószínűbb, hogy az ilyen embereknek egyáltalán nincs is barátnője.

Valószínűleg az utóbbi kijelentés miatt később eltávolította a bejegyzéseket, és egy kissé higgadtabb hangvételű tett közzé:

"Ember, a Twitter nem igazán érti a könnyed poénkodást. Az emberek, akik máshogy néznek ki, mint a megszokott, elképesztőek. A vörösek elképesztőek. Ha valaki azt mondja neked, hogy nem vagy király, csak mert eltérsz az úgynevezett »standardtól«, tudd, hogy jól csinálod. Ennyi."

Noha a reakció kissé sarkos volt, abban teljesen egyetértünk a fiatal színésszel, hogy alapvetően gáz valakit a külseje alapján támadni, de az említett South Park részt továbbra is imádjuk. Bocs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)