Hirdetés

Ez volt a baj Az Utolsó Jedikkel a Fallen Order írója szerint

|

A játékvilág egyik legelismertebb írója, Chris Avellone is elárulta a gondolatait a Star Wars franchise megosztó epizódjáról.

Hirdetés

A Disney modern Star Wars trilógiájának legutóbbi darabja, Az Utolsó Jedik rendkívül megosztotta a rajongókat: míg sokan úgy gondolják, hogy Rian Johnson rendező zseniálisan forgatta fel az univerzumot, mások szerint a film tragikusan ügyetlenül bánik mind a karaktereivel, mind pedig a párhuzamosan futó történetszálakkal.

Hirdetés

A film kritikusai közül valószínűleg sokan reménykednek abban, hogy a nemrég bemutatott Star Wars Jedi: Fallen Order képes lesz majd feleleveníteni a franchise legkiemelkedőbb korszakát. Van is okuk bizakodni, hiszen a játék egyik írója ugyanaz a Chris Avellone, akinek számtalan legendás RPG mellett a Knights of the Old Republic II történetét is köszönhetjük.

Avellone nemrég egy interjúban többek között azt is elárulta, hogy ő maga sem rajongója a legutóbbi nagy Star Wars filmnek, és rögtön el is magyarázta, miért:

"Úgy éreztem, hogy Luke ábrázolása nagyon gyengén sikerült. Egy bűnbak szerepet kapott, ami nem illik hozzá. Tetszett, hogy próbáltak egy kicsit játszadozni vele, de a megvalósítással nem voltam elégedett. Mindemellett szerintem túl sok volt a poénkodás és túl sokszor tett fölösleges kerülőket a történet. Tetszettek a film ötletei, de egyszerűen nem volt jó a kivitelezés."

Mindezek után nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy Avellone hogyan is képzel el egy igazán jól kiegyensúlyozott Star Wars történetet. Szerencsére annyira sokat nem is kell várnunk, hiszen a Star Wars Jedi: Fallen Order megjelenés idén november 15-én várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Ti egyetértetek Avellone álláspontjával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)