Hirdetés

Várható volt, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order hőse Jokerré válik

|

Akik ismerik a Gotham című sorozatot, azok valószínűleg már sejtették, hogy Cameron Monaghan előbb-utóbb az őrült bohóc arcát is megkapja a Star Wars Jedi: Fallen Orderben.

Hirdetés

A hetekben megjelent Star Wars Jedi: Fallen Order hatalmas sikert aratott mind a rajongók, mind pedig a kritikusok körében, ebben pedig bizonyára szerepet játszott az is, hogy a történet főhősét alakító Cameron Monaghan remekelt az ifjú Cal Kestis szerepében. Míg a videojátékok világában ez a színész első projektje, a tévésorozatok és a képregények kedvelői korábban már találkozhattak vele, hiszen a Gothamben az utóbbi idők egyik legemlékezetesebb Jokerét (illetve annak több mutációját) köszönhetjük neki.

Hirdetés

Értelemszerűen a modderek nem hagyhatták annyiban ezt az összefüggést, így a napokban meg is jelent az első mod, amellyel egy pillanat alatt Jokert varázsolhatunk a Fallen Order főhőséből. Egészen meglepő, hogy egy ilyen apróságtól is mennyire nyugtalanítóvá tud válni egy játék.

Ha ti magatok is szeretnétek kipróbálni a modot, akkor látogassatok el erre az oldalra, ahonnan le tudjátok tölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)