Hirdetés

Videoklipet kapott a Star Wars Jedi: Fallen Order legjobb dala, amit egy kitalált nyelven énekelnek

|

Eddig is imádtuk a mongol The Hu dalát, most pedig már azt is tudjuk, hogyan született meg a nóta.

Hirdetés

Először csak pislogtam, mikor mazur arról mesélt nekem, hogy szerintem egy valóban létező mongol banda, a The Hu dalát hallottuk a Star Wars Jedi: Fallen Order elején Cal Kestis fejhallgatójából kiszűrődni a Bracca bolygón. A stílus összetéveszthetetlen volt, csak bele kellett hallgatni a The Hu bármelyik dalába, hogy tudjuk, ezt tényleg nekik köszönhettük. Mivel nem vagyunk perfektek mongol nyelvből (ezt nézzétek el nekünk), nem tudhattuk, hogy a dal mongol nyelven is íródott, vagy esetleg csak fiktív szavak követik egymást. Most viszont kiderült, hogy az utóbbiról van szó. 

Hirdetés

Felkerült ugyanis egyrészt a hivatalos EA Star Wars YouTube-csatornára az együttes videoklipje. Tekerjétek maximumra a hangerőt, mert itt bizony nem lesz finomkodás, egy valódban zúzós dalt adnak elő a srácok. 

Másfelől pedig, ha megtetszett nektek a nóta, és felkeltette érdeklődéseteket a The Hu munkássága, akkor érdemes lehet belenéznetek az alábbi interjúba. Magánál a klipnél is érdekesebb ugyanis az, ahogy az együttes tagjai az egész munkafolyamatról mesélnek. Itt derül ki például az is, hogy egy Star Warshoz illeszkedő, autentikus, mégis teljesen fiktív nyelvet kellett megalkotniuk a dalhoz. 

A Star Wars Jedi: Fallen Order tavaly novemberben jelent meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra, a játékot pedig nem csak ezért a remek dalért érdemes kipróbálni, ahogy ez tesztünkből is kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)