Hirdetés

Nem kizárt, hogy egy Star Wars: KOTOR film készül

|

Ha hihetünk az infóknak, akkor hamarabb látogatjuk meg a régi köztársaságot a mozikban, mint hittük volna.

Hirdetés

Egy pár pillanatnyi finom borzongás azért átfut rajtunk most, ahogy írjuk ezeket a szavakat: a Buzzfeed News jelentése szerint a Disney és a Lucasfilm aktívan dolgoznak egy Star Wars: Knights of the Old Republic filmen. A forgatókönyvet ráadásul Laeta Kalogridis írja, akinek többek között a Viharszigetet is köszönhettük. Persze ezt egyelőre nem vehetjük semmilyen szinten hivatalos bejelentésnek, de azért kicsit megremegett a kezünk...

Hirdetés

A Buzzfeed információi szerint Kalogridis közel van a forgatókönyv első változatának befejezéséhez, ami potenciálisan egy új trilógia kezdete lehet. A Lucasfilm egyelőre semmilyen hivatalos kommentárt nem közölt az ügyben, de Kathleen Kennedy a Star Wars Celebration alatt azt nyilatkozta a KOTOR lehetőségeiről: 

"mindig beszélünk róla".

Ha hihetünk is a Buzzfeed jelentésének, még akkor is évekre lehetünk még egy kész Knights of the Old Republic mozitól, de ettől függetlenül nagyon jó hír lehet, hogy a régmúltba viszik a filmszériát. Egyelőre annyit tehetünk, hogy várunk a hivatalos megerősítésre.

És csak várunk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)