Hirdetés

Filmben vagy sorozatban térhet vissza a Knights of the Old Republic

|

Maga Kathleen Kennedy erősítette meg, hogy vannak tervek a KOTOR univerzum kapcsán, de óvatosan igyekeznek kezelni a dolgot.

Hirdetés

A Lucasfilm elnöke az MTV Newsnak adott interjújában mesélt pár szót a BioWare által beindított Star Wars mellékágról. Egyelőre nem erősítette meg, hogy filmről vagy sorozatról lenne szó, de annyit azért elmondott, hogy "készülünk valami nézhetővel".

Hirdetés

Sajnos egyelőre úgy néz ki, hogy azt még maga sem tudja pontosan mi is lesz ez.

"Mindig beszélünk róla. Valamivel készülni fogunk, de hogy merre mennek a dolgok azt egyelőre magam sem tudom. Tartanunk kell egyfajta mértéket a Star Wars univerzum kapcsán, hogy ne érezzék túl soknak a nézők."

Ez alapvetően nem jelenti azt, hogy aktív munka folyik, de egyelőre mi azért is boldogok vagyunk, hogy egyáltalán tárgyalnak az univerzumnak ezen részéről is. Valószínűleg eltart majd egy darabig, amíg a Disney odajut, hogy a Knights of the Old Republic sztorikkal foglalkozzon, tekintettel arra, hogy a Trónok Harca fejesei és Rian Johnson is más Star Wars projektekkel foglalkoznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)