Hirdetés

Star Wars könyvek írója dolgozik egy Dark Souls regényen

|

Egy ismerős név szerepel majd a From Software következő könyvének borítóján.

Hirdetés

Ugyan a gaming világ most az Elden Ring ünneplésével van elfoglalva, nem felejthetjük el, hogy a From Software első nagy sikere a Dark Souls széria volt. A trilógiának még mindig rengeteg rajongója van, akik boldogan habzsolják be a játékok univerzumához köthető képregényeket és novellákat.

A következő kötet, a Masque of Vindication is úton van már az idei őszi megjelenés felé, de érdemes megjegyezni, hogy ezt a regényt nem akárki fogja a polcainkra tenni.

Hirdetés

Az író nem más, mint Michael A. Stackpole, akit a legtöbben a '90-es évek Star Wars regényeiről ismerhetnek. Az Én, a Jedi, A Krytos csapda és a Zsiványkommandó könyvek mind az ő nevéhez köthetőek egy rakat képregény mellett. Stackpole a '80-as évek óta körmöli a különböző franchise-okkal kapcsolatos műveket, így a Dark Souls rajongóknak van oka reménykedni abban, hogy szórakoztató lesz legújabb műve.

A Masque of Vindication már 2019 óta készül, de október 25-én végre meg is jelenik majd japán és angol nyelveken. Ti belenéztek?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)