Hirdetés

A Star Wars: Skywalker kora egyik új jelenete a Fortnite-ban debütál

|

Nem csak a rohamosztagos öltözékekben és a csillagrombolóban nyilvánul meg az összefonódás.

Hirdetés

A Fortnite nem csak játékként jó, de népszerűsége miatt hirdetési felületnek is egyre többen használják. Azért igyekeznek ezt ízlésesen csinálni; eddig egyik játékbeli esemény láttán sem éreztük, hogy túlmennek egy határon, és ez a mostani is korrektnek tűnik.

Hirdetés

A napokban poszterek jelentek meg a játékban, amik azt harangozzák be, hogy december 14-én, itthoni idő szerint este fél 8-tól lehet gyülekezni a Risky Reelsnél, és 8-kor egy exkluzív jelenetet vetítenek le a Skywalker korából, J.J. Abrams közreműködésével. Tavaly egyébként volt már hasonló, akkor a Rontó Ralph 2 jelent meg a kivetítőn.

Ha épp ráértek, kapcsolódjatok be, de ha nem, akkor sem fogtok lemaradni, biztos lesznek néhányan, akik rögzítik a videót és feldobják a netre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)