Hirdetés

Star Wars: Az Utolsó Jedik - 16 bites változatban is megnéznénk

|

Egy animátor elképzelte, hogy milyen is lenne a legújabb Star Wars epizód Super Nintendo játékként. Spoilerveszély!

Hirdetés

Az internet az utóbbi években nagyon rápörgött a különféle demake-ekre, legyen szó PlayStation 1-es feldolgozásokról vagy akár még régebbi konzolokról, úgyhogy számíthattunk rá, hogy előbb-utóbb Az Utolsó Jedik is megkapja a maga feldolgozását. Reméletőleg mondani sem kell, hogy ez fontos részleteket árul el a filmből, szóval ha még nem láttátok, akkor ne görgessetek tovább!

Hirdetés

John Stratman nemrég töltötte fel a YouTube-csatornájára azt a videót, amelyben a Star Wars: Az utolsó Jedik egyik kulcsfontosságú jelenetét reprodukálta a Super Nintendo játékok 16 bites stílusában. Az egyszerű animációk, igényes sprite-ok és szöveges párbeszédek nagyon eltalálják a hangulatot, úgyhogy mindenképpen érdemes megnézni, ha szeretitek az ilyen klasszikusokat.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)