Hirdetés

Négy év alatt készült el ez a fantasztikus Tie Fighter fanfilm

|

Láttunk már pár kiváló rajongói filmet a Star Wars világából, ám a következő alkotás hét percbe sűríti össze egyetlen ember négy évi kemény munkáját.

Hirdetés

Azt hiszem, hogy a Star Wars rajongók most a mennyekben érzik magukat, ugyanis rengeteg tartalom várható kedvenc univerzumukhoz. Én is rabja vagyok ennek a világnak, bár az új trilógia és a spin-off mellett az idei Battlefrontot várom igazán, a nemrég előkerült sorozat ötlete teljesen hidegen hagy. A lelkes fanok azonban a várakozás ideje alatt is igyekeznek előrukkolni saját Star Wars alkotásaikkal, most például egy minőségi homage látott napvilágot.

Az idősebbek talán emlékeznek még a LucasArts 1994-es, Tie Fighter címen megjelent játékára, amiben a Birodalom pilótájaként beleülhettünk a sajátos kinézetű űrhajó vezetőülésébe. Paul "OtaKing" Johnson nagyon imádja a játékot, ezért büszkén jelentette ki, hogy teljesen megérte az a négy év, ami alatt elkészítette ezt az anyagot; az összes rajz és animáció a saját munkája, nem vett igénybe külső segítséget. Az anime stílusban készült plakát és a videó fantasztikusra sikerült, de erről ti magatok is meggyőződhettek.

Ha szeretted a Tie Fightert, akkor biztos, hogy nagyon fog tetszeni OtaKing alkotása. Meg amúgy is, minden Star Wars fannak kötelező!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)