Hirdetés

Most a Star Wars elevenedik meg az Unreal Engine-en belül

|

A Baljós árnyak emlékezetes hajóját alkották újra az Epic motorjával, elég meggyőző hitelességgel.

Hirdetés

Többször is láthattuk már, hogy mire képes az Unreal Engine 4, de sosem tudunk betelni a látvánnyal. Most sincs ez másképp.

Hirdetés

A népszerű Unreal Engine játékmotor alatt már számos világot rekreáltak a lelkes rajongók, még ha csak részben is. Egy JorgeBarros nevű alkotó most a Star Wars előzménytrilógiájának legelső helyszínét, a droid irányító hajót ülteti át az Unreal Engine 4 alá.

A projekt jelenlegi állásából néhány képet már közzé is tett a készítő:

JorgeBarros hozzátette, hogy a bemutatott jelenetek még nem a végleges textúrákat tartalmazzák, de a világítás is változni fog a kész verzió esetében. Az viszont már most is jól látszik, hogy a komolyabb részletek hiányának ellenére is hű a filmbeli megjelenéshez az alkotó. JorgeBarros azt még nem árulta el, hogy a Project Lambda csapatához hasonlóan készít-e egy, a játékosok által bejárható verziót is a munkájából, de örülnénk neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)