Hirdetés

StarCraft II - TotalBiscuitnek állít emléket egy csomag

|

John "TotalBiscuit" Bain egy fontos része volt az SC közösségnek, így a Blizzard a játékban is szeretne megemlékezni róla.

Hirdetés

TotalBiscuit májusban hunyt el, ami sokakat nehezen érintett. A StarCraft 2 közössége is együtt könnyezett a videósért, aki versenyeket szervezett, kommentált és saját csapatot is alapított annak idején.

Hirdetés

A Blizzard bejelentette, hogy TotalBiscuit emlékére egy kozmetikai csomagot raknak össze, benne egyedi avatárokkal, festésekkel és emojikkal.

"Ahogy azt sokan tudjátok, John 'TotalBiscuit' Bain volt a StarCraft II egyik legnagyobb támogatója. Ő, és felesége, Genna sokat tettek a játékért, és saját profi csapatot is alapítottak Axiom néven. A StarCraft II iránti rajongásuknak köszönhetően több profi versenyt is leszerveztek, mint a World Championship Series eseményeket és SHOUTcraft Kings tornát. Emellett rengeteg beszélgetős műsort szenteltek a játéknak, és meg is jelentek a nagyobb tornákon."

Mindezekkel TotalBiscuit bőven kiérdemelte a lenti cuccok megszületését:

A TotalBiscuit csomag bevételének 100 százaléka a videós feleségének és fiának megy majd. Ezzel együtt a John hangján megszólaló announcer bevételei is hozzájuk kerülnek majd a jövőben.

Akit érdekelnek a cuccok, az mihamarabb csapjon le a héten megjelenő pakkra, ugyanis maximum december 31-ig lesz elérhető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)