Hirdetés

Közel két teljes játék áráért vásárolható meg ez a PSN-es profilkép

|

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki az amerikai PS Store-ból kívánja megvenni a State of Anarchy: Master of Mayhem egyik avatarját.

Hirdetés

Nem ritka, hogy a játékot nem befolyásoló, leginkább csak esztétikai célokat szolgáló cuccokért kisebb vagyonokat kell kiperkálni egyes helyeken. Most feltűnt egy olyan apróság, ami szintén indokolatlanul durva árcédulát kapott, és nem igazán értjük, hogy miért.

Hirdetés

A State of Anarchy: Master of Mayhem egy elég kis költségvetésű játék, így érthető módon mindössze néhány dollárért már hozzájuthatnak a vásárlók. Ahogy sok más játékhoz, úgy ehhez is kaphatók különféle avatarok, amiket megvehetünk, majd beállíthatunk profilképnek a PlayStation Networkön. Ezek többsége nagyon olcsón kapható, ám akad közöttük egy, a Golden Prince Avatar, amiért 99,99 dollárt kérnek el az amerikai PlayStation Store-ban.

Ez átszámítva több mint 29500 forint, amiből akár két AAA játék is kijön, sőt, leárazáskor talán három is. Persze elképzelhető, hogy hiba csúszott a dologba, és alaposan elgépelték az árat, de akár az is lehet, hogy valamiféle luxuscikknek szánják ezt a fejlesztők, amit nagy dicsőség birtokolni. Legalábbis egyesek számára. Európában úgy tűnik, nem lehet elérni.

Ti találkoztatok már hasonlóan túlárazott termékkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)