Hirdetés

A Steam első filmje egy beszélő gombáról meg egy öngyilkosjelöltről szól

|

Hamarosan elérhetővé válik a Steamen az első olyan film, amely nem videojátékokhoz kapcsolódik, méghozzá a Devolver Digital jóvoltából.

Hirdetés

Tovább terjeszkedik a Valve rendszere, még a mai nap folyamán felkerül rá az első nem dokumentumfilm, amelynek nincs köze a videojátékokhoz.

 

Ez a Motivational Growth, egy sci-fi vígjáték (horrorelemekkel), amelyet a Hotline Miami és a Shadow Warrior játékokat fejlesztő Devolver Digital forgalmaz - ők korábban már több játékközpontú dokumentumfilmet is elérhetővé tettek a Steamen. A mű főszereplője Jeffrey Combs, a rendező pedig Don Thacker, aki egyébként szintén játékfejlesztő (Pixeljam, XGen Studios, Robot Loves Kitty, TOO DX) és nemrég zárult le sikeresen egy közösségi kalapozása a Starr Mazer nevezetű retro point and click kalandjátékával kapcsolatban. Visszatérve a Devolver Digital filmjére, a sztori meglehetősen bizarr: egy beszélő gomba, az úgynevezett The Mold (Combs) összebarátkozik egy öngyilkosságra hajlamos, depressziós fickóval...

A Motivational Growth garantáltan DRM-mentes lesz és a felkerülését ünnepelendő, csak 4.79 euróba (~1440 forintba) kerül majd. És hát ez a szürreális élmény miért is ne érne meg ennyi pénzt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)