Hirdetés

Indul a The Steam Game Festival, több mint 40 játékot próbálhatunk ki ingyen

|

A Valve ezzel azoknak az indie csapatoknak szeretne segíteni, akik a nagyobb videojáték események elmaradása miatt nem igazán tudnák felhívni a figyelmet játékukra.

Hirdetés

A koronavírus terjedése kissé lelassította a gaming életet is, hiszen rengeteg kiadó és fejlesztő kellett elgondolkozzon azon, hogy a lefújt expók és konferenciák helyett hol mutassák be készülő projektjeiket. A legtöbben online villogtatják majd meg, hogy mi lapul a fegyvertárukban, a kisebb független fejlesztőknek pedig most a Valve biztosít egy felületet a megjelenésre. 

Hirdetés

Ma délután 6 órakor indul el a tavaszi The Steam Game Festival, mely kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy még megjelenés előtt álló címeket próbálhassunk ki úgy, ahogy tehetnénk azt mondjuk az E3 vagy a GDC egyik standjánál is. A Valve decemberben már rendezett egy ilyen eseményt, akkor két napon keresztül, 14 játékot próbálhattunk ki. A ma induló tavaszi The Steam Game Festival viszont minden szempontból nagyobb lesz elődjénél. 

Egyrészt két nap helyett majdnem egy teljes héten keresztül, március 23-ig próbálgathatjuk a kiszemelt indie stúdiók játékait, emellett a felhozatal is csaknem triplájára bővült, mivel több mint 40 megjelenés előtt álló címet vonultatnak majd fel a részt vevő fejlesztők. Az eseményen kipróbálható alkotásokról és demókról egyelőre még nem adtak ki hivatalos listát, de amint elstartol, egyből a Steam áruház főoldalán keresztül érhetjük el őket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)