Hirdetés

Mostantól egészen máshogy kezeli a Steam a játékzenéket

|

Eddig kizárólag DLC-ként vásárolhattuk meg a soundtrackeket, de ez most egy frissítéssel megváltozott.

Hirdetés

Sok olyan játék található a Steamen, amely mellé letölthető tartalomként megvehetjük a soundtrackjét is. Ez alapvetően jó dolog, hiszen számos alkotásban csendülnek fel kiváló muzsikák, amiket sokan nem csak játék közben szeretnek hallgatni, így éppen itt volt az ideje annak, hogy a Valve kényelmesebbé tegye a funkció használatát.

Hirdetés

A zenegyűjteményeket eddig csakis DLC-ként lehetett árusítani, de most elérhetővé vált egy új, "soundtrack" elnevezésű kategória is, ami eléggé átvariálja a dolgokat. Az ilyen típusú tartalmak ugyanis teljesen máshogyan működnek, mint a DLC-k. A felhasználók az alapjáték beszerzése nélkül is megvehetik a soundtrackeket, és letöltésükhöz sem szükséges először feltelepíteni az adott címet. Továbbá a könyvtár részeként menedzselhetjük megszerzett muzsikáinkat, és a fejlesztők számára is akadnak olyan új lehetőségek, amelyekkel egyszerűbben árusíthatják tartalmaikat.

Újdonság még, hogy a soundtrackek mostantól különböző minőségűek lehetnek, és a gyűjtemények nem csak zenéket, hanem például az albumokhoz készült borítókat is tartalmazhatják. Az új funkciókat egyelőre csak néhány partner próbálgathatja, de a tervek szerint január 20-án, egy leárazás kíséretében még több felhasználó számára elérhetővé válnak majd.

Ti szoktatok soundtrackeket vásárolni a Steamen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)